Traductor!

Vídeos!

26 de juny 2007

EL MEU SENTIMENT ACTUAL

Avui estic molt angoixada i trista perquè en teoria avui arribava la Teslem, però entenc que la mateixa Teslem o la seva família, hagi decidit de no venir a passar les seves vacances fora del desert, i hagin decidit que passés les seves vacances al oasis. Encara que estava en llistes fins l’últim moment, no es va presentar a l’hora de la sortida de la canalla per venir cap aquí. Possiblement demà arribi un altre nen o una altre nena a casa meva, on ben rebuda serà.

El que em dol de veritat és que m’hagin comparat, no la meva família, sinó altre gent, amb persones de 50 anys (“persones adultes”) que per un motiu o per un altre, la criatura que havia d’anar a casa seva, no va arribar o no ha arribat. Perquè el dolor i el sentiment d’una nena de 14 anys recent complerts, no s’ha de comparar mai amb el sentiment de persones de 50 anys (per dir una edat), ja que és diferent. Perquè ells en teoria són més madurs, i ho haurien d’assimilar molt millor.

Sento haver fotut un rotllo dels que cansen i no interessen gaire, però necessitava desfogar-me.
Gràcies per llegir-ho

Espero i desitjo que no us passi mai

2 comentaris:

Aitana ha dit...

Hola!
aviam, és normal q la nena vulgua quedar-se amb la seva família per passar les vacances, com tu dius. però crec que hauria d'haver avisat amb temps i així potser alguna altra criatura hagués pogut ocupar el seu lloc i vosaltres no us haguésseu endut un disgust i podieu haver acollit algú altre.
per altra banda, la gent normalment els importa ben poc com se senten els altres. crec q haurien d'haver tingut una mica més de tacte, sobretot sent tant jove com tu. així i tot, espere que aconseguiu acollir un altre nen/a perquè segur que està molt bé amb vosaltres.
petons, aitana.

sabah ha dit...

Moltes gràcies guapíssima, ja sé que hi ha gent que no es pocupa per l'estat dels altres, només pel seu, i després diuen que són solidàris amb la causa, però si no es preocupen primer dels que tenen al costat...

bé, gràcies