Traductor!

Vídeos!

27 d’ag. 2007

...... LA MARXA ......

Ahir, la Fatma, junt amb altres nens van marxar cap a casa seva, hi havien nens que estaven contents, perquè anaven a veure a la seva familia, però d'altres que no volien marxar, i molts perquè ja era l'últim any que venien a Catalunya.
Com diu l'Antònia en el seu blog, espero que sigui un "a rebeure" i no un adéu, i també espero poder anar a veure a la Fatma a casa seva. ja que ho més segur és que anem a Setmana Santa, a casa del meu germà Mahfoud.
Ara ja estan a casa seva, i segurament estaran tots explicant l'estiu, el que han fet i el que han deixat de fer, repartint els regals, etc...
Crec que la fatma aquest estiu s'ho ha passat bé, i m'agradaria, que si no tornés més a casa nostre, que s'hagi endut un bon record nostre.


les cues per marxar cap a casa seva


2 comentaris:

Antònia P. ha dit...

Segur que s'endurà un munt de records agradables. Coneixent-vos a tots no podria ser de cap altra manera.
La Leila que no va vessar ni una llàgrima a la marxada, teníem un pacte (la vida és llarga i ben segur ens depararà molts retrobaments) sí que ho va fer a la zona d'internacional quan va obrir la teva carta. I la nena que ens ha robat el cor a tots no regala els seus somriures ni les seves llàgrimes d'emoció a qualsevol.
Petons per a tots.

sabah ha dit...

No ho sé, però si tú, què ets qui millor la coneixes estic ben segura de que tens raó.
espero i desitjo poder-la veure algun dia,i si pogués ser en un sahara lliure, millor. però de moment em comformaré en veure-la als campaments.

un petó a tots.