Traductor!

Vídeos!

9 de maig 2008

SENSE TÍTOL

Avui, he vist el blog de l'Antònia, l'entrada de los caribeños saharauis, i m'he enrecordat d'en Selma, el noi que viu amb nosaltres quan no està als campaments, perquè ell va estudiar a Cuba,i moltes vegades m'explicava coses que feia allà i les "juergues" que es montava...
I com ell va estudiar allà, i va suportar la separació amb els seus pares, per això no vol que el seu germà, l'Abdallahi, hi vagi allà, perquè ho va passar bastant malament.

I també m'he enrecordat d'en Mohammed, un noi que aquest any se l'ha passat estudiant a Cuba, però ell, aquest estiu ve a passar-lo amb la família. però això fa canviar molt les coses, perquè almenys està amb la família.

Bé, doncs, des d'aquí, no crec que en Selma tingui la voluntat d'anar a Rabuni i mirar el meu blog, però és igual, li dedico a ell, que ara mateix, en aquests moments, està gaudint de la seva primera filla, i dels seus dos altres fills.

Per a ell i la meva família, que també van haver de suportar la separaació durant uns quants anys. I també a aquelles famílies, que estan passant la separació amb fills o germans, i a les famílies que ja ho han passat, com és la meva. petons i fins una altre.

1 comentari:

Aitana ha dit...

hola alba!!

ja feia un fum de temps que no passava per ací. L'has canviat molt, el bloc.

Doncs crec q tots els que hem tingut algun contacte amb els sahrauís moltes vegades que es parla de Cuba recordem algun sahrauí se n'haja hagut d'anar a estudiar. Jo recorde el Nayem, tan simpàtic i somrient com ho era de bromista.

Un bes, maca, intentaré entrar més, que els exàmens em tenen a servei 24hores!