Traductor!

Vídeos!

7 de des. 2009

Recolzament a Aminetou!

Divendres, quan estàvem al cotxe camí cap al poble a passar el pont, vam rebre una trucada dient-nos que la nostra estimada Aminetou se’n tornava cap a casa seva amb els seus fills i la seva família.
De cop, ens va agafar una alegria a tots, perquè feia dies que esperàvem aquesta notícia. Però a la mitja hora tornem a rebre una altra trucada negant la seva sortida del país, perquè els marroquins havien denegat el permís de vol a l’avió mecalitzat on viatjaria ella. A l’escoltar la segona notícia, ens va agafar una mala hòstia ...

Quan vam arribar a casa, el primer que vam fer va ser encendre la televisió i escoltar què és el que deien de l’Aminetou.
Vam confirmar la notícia que ens havia donat aquella trucada:
L’Aminetou i tots els que estaven amb ella es van posar a votar d’alegria perquè l’activista tornava per fi a casa seva amb permís dels marroquins, però aquesta alegria no va durar molt perquè al poc més d’una hora, els marroquins van revocar el permís que hora abans havien acceptat.

Ara, Aminetou torna a estar en vaga de fam i no sabem quan més aguantarà el seu cos, perquè recordem que ja són 22 dies els que porta en vaga de fam.
Si el govern no fa res per solucionar-ho, les conseqüències caurà sobre la consciència de l’Estat Espanyol.

I parlant d’Estat Espanyol, on està el rei d’Espanya, Juan Carlos I, en aquest conflicte?
Si ell afirma una i altra vegada que ell i Mohamed VI són com germans, perquè no es mulla el cul per una vegada en la seva vida?

Aquesta situació ja està arribant massa lluny, el govern posa fi a aquest conflicte, o acabarem plorant tots.

Des d’aquí tornar a enviar molta força a Aminetou, encara que no li cal, perquè no he conegut mai a cap persona que sigui tant forta de conviccions com ella, encara que es jugui la vida...
T’estimem molt Aminetou!!!

2 comentaris:

Antònia Pons Valldosera ha dit...

Doncs sí. T'estimem i són uns dies força tristos. Només podem pensar en ella i en els seus fills.
Petons per a tots.

Anònim ha dit...

POR FIN ESPAÑA VE LO QUE HA HECHO MAL...AHORA SOLO FALTA QUE ADEMÁS DE ARTISTAS, SE PONGAN EN MARCHA PARTIDOS, SINDICATOS, CIUDADANOS!!!!!